IFK Askersund tog en poäng mot ett av topplagen i fyran, Sturehov, i årets sista hemmamatch på Solberga. Matchen slutade 0-0. En viktig poäng. IFK var nära att ta ledning när Erik Danielsson kom  ensam med målvakten i mitten på första halvlek. Motståndarnas mittback missade en höjdboll men linjemannen vinkade felaktigt av för offside. Men sådan brukar jämna ut sig. Och det gjorde det också med chanser åt båda håll.

Albin Danielsson. Foto : Ann-Sofie Fahlström

I IFK:s mål gjorde Albin Danielsson en ny stormatch. Han har gått från klarhet till klarhet i höst. Mot Sturehov gjorde Albin ett antal svettiga räddningar. Han fick också priset som bäste hemmaspelare. I Robin Hugoson har IFK också en av fyrans bästa  mittbackar. I övrigt var det jämnt. Laget gjorde en kämpamatch.

IFK avslutar serien kommande helg borta mot Latorp