IFK Askersunds målvakt, Albin Danielsson, gjorde en stormatch mot topplaget Nora BK på söndagseftermiddagen hemma på Solberga. Men det hjälpte inte. Gästerna vann med 2-1 efter två snabba mål i mitten på andra halvleken som Albin inte kunde göra något åt. Han fick också priset som bäste hemmaspelare.

IFK tog ledningen efter en halvtimme genom ett kanonskott av Emanuel Fahlström, där bollen studsade i ribban och in i mål. Det såg länge ut som IFK skulle få med poäng och hade också en del chanser. Filip Kjellman var på väg igenom några gånger. Spelmässigt var det periodvis ganska jämnt, men topplaget Nora var  tyngre framåt

Nästa match för IFK är mot bottenlaget FC Örebro Nordic. Då är det viktigt med tre poäng.