Idrott är ibland inte rättvis. IFK föll med 1-0 mot FK Bosna på fredagskvällen. Utan att vara allt för färgad borde IFK fått med en poäng. Men det gäller att göra mål. Det var en jämn match med chanser åt båda håll. Bosnas segermål kom efter en kvart på ett rykande långskott utan chans för Albin Danielsson i målet.

Robin Hugosson. Bild:Ann-Sofie Fahlström

Bosna började i hårt tempo men spelet jämnade sedan ut sig. Albin i målet tog det han skulle. Robin Hugosson längst bak i IFK:s försvar är en klippa om man nu ska nämna någon före någon annan hemmaspelare. Robin har varit riktigt bra i de matcher jag sett honom den här säsongen. Daniel Nilsson fick priset som bäste hemmaspelare. Han är en spelare som jobbar på i varje match och har jobbat ihop till priset.

IFK skapade chanser framåt men sakande den avgörande skärpan.  Andreas Borg hade en jättechans ensam med målvakten men var osjälvisk och spelade bollen vidare. Lite synd. Det ska också sägas att Bosna gjorde det väldigt trång i slutet av matchen när IFK låg på för kvittering. Tror att hela laget var samlat runt straffområdet.

Ove Danielsson