Stundtals drog det in mörka moln över Solberga IP i Askersund på lördagseftermiddagen. Och det gör det också över  IFK:s herrlag i fyran  just nu.  Det blev förlust mot Bosna med 4-0 och IFK börjar  ligga knepigt  till i serien.

Spelmässigt var det ganska jämt. När Bosna gjorde 1-0 efter tio minuter var det mitt i en IFK-press. Så har det varit i många matcher för IFK. Det stora problemet är målskyttet. Det blir för trassligt framför motståndarmålet Och skyttekungar växer inte på träd. Bosna hade tre fyra chanser i första halvlek och gjorde två mål.

Muamer Sepic gjorde två mål. Dino Gavac och Semir Fific stod för de övriga målen.

Morgan Särèn jobbade bra i IFK-målet men blev oftast själv med  motståndarna. Så får det inte vara.  I de återstående matcherna måste IFK täppa till det ordentligt  i försvaret och anfallarna  måste göra mål. Då blir det vinst.