Kicki Danielson gästade markanden i Lerbäck

Det har varit marknad i Lerbäck. (2 juli) Inramningen kan inte vara bättre för en marknad. Kyrkan tornar upp sig på den ena sidan av marknadsplatsen och på den andra en lantgård med alldeles levande kor. Ett trevligt inslag både djur-och luktmässigt.

Årets marknad var mycket välbesökt. Parkeringsgärdet var i det närmaste fullt. Vet inte om det var marknadsknallarna eller Kicki Danielsson, som lockade mest folk. Kanske både ock..

Själv köpte jag en påse bruna karameller, några nitlotter och en bit ost. Det fick räcka i värmen. Föreningarna som står för arrangemanget ska ha all heder av det hela, även om inte gästartisten verkade vara i toppform. Tydligen berodde det på en förkylning.

Björn Palmqvist och Ingela Oxelgren, var viktiga personer på Lerbäcksmarkén. De tillhörde arrangörsstaben

Redaktören Björn Palmqvist skötte snacket från scenen.